Friday, March 16, 2012

Protect my friend Ya Allah


Hai, aku rindu kau kecik

Aku nak ingatkan kau, bukan warning k, hati-hatilah dengan lelaki sekarang . Aku tak rela tengok kau kene benda yang sama . Aku sendiri rasa menderita . Kau pun tahu, I've been with him . Aku tak kisah kalau kau nak hide benda tu daripada aku, aku dah tahu sendiri . Bukannya aku nak halang kau on dengan dia . Bukannya aku nak tuduh ke fitnah dia ke apa . But please take good care of yourself . Aku sayang kau, aku taknak pisang berbuah dua kali . Jangan fikir lain, aku amat risaukan keadaan kau nanti . Blessed be


I will try my best to be there for you
I hope you know that

5 comments:

  1. I know i know. Tapi itulah tak tau nak cakap macam mana.

    ReplyDelete
  2. Its me ryt...

    ReplyDelete
  3. Not you la, you tak kecik kannnnn :P Hhaha

    ReplyDelete