Friday, December 30, 2011




So when you feel like trying again
Reach out take my hand
See how great it could be



Thursday, December 29, 2011

Mula-mula hilang, sekarang sakit pulak?


"Jatuh motor eaaaaaaaaa"

"Jatuh ke dik?"

"Macam jatuh motor je cedera dia"

Farid, kunci mulut ya, aku percaya kau mati-matian ni xD


Assalamualaikum :)

Hai . My intro sucks lol okay . Memandangkan sekarang musim berpindah, Aina pun nak sekali -.- Dari Jalan Ipoh, pindah ke Taman Melawati . K so very dekat, tapi jauh daripada anjing-anjing yang melambak dekat rumah-lama-to-be ni . Nanti berjauhan dengan Fasze Tersayang :'( I'll miss every single moment we spent together guys . Muah kanan muah kiri for girls . Sep angin for boys xD

Apa kaitan dengan dialog jatuh motor ni?

Okay, Aina terjatuh 3 hari yang lepas selepas bekerja dengan Muaz, Anas and Sayful :) Tapi luka dia nampak macam JATUH DARIPADA MOTOR . Malangnya, Abah larangkan the whole family naik motor atas sebab-sebab tertentu . Yang sayangnya bahu, knuckles, bawah bibir dengan dagu luka . Takpe, dagu kekal comel haha Insya'Allah . Tapi paling dahsyat kaki kiri la, taktahu la sempat sembuh ke tidak naik sekolah nanti . Dah 3 hari angkat barang pindah rumah baru, haha redah je la dengan kaki gini . Tadi hantar basikal repair, nak test gear kayuh la basikal, last-last koyak pulak =..= Okay, boleh je tolak kan lol mengada . Siapa nak malaikat doakan dia datang lawat Aina yang tengah sakit hahaha

Esok nak cat rumah :D Insya'Allah nanti ada house warming, everyone is welcomed . Macam confirm je jadi lol . Tapi Farid dah dekat Johor . Kak Addy dekat Cheras . Sedih dohhhh semua orang nak pindah ughhh . All the best dekat sana ya . Naik sekolah nanti tengoklah Aina Farihah yang baru dengan parut-parut JATUH MOTOR KONON . Tak ready nak PMR, k usaha tangga kejayaan . Doakan Aina okay?

Goodluck to me :\ Till then, assalamualaikum

Tuesday, December 27, 2011

25th December 2011 : Aina Farihah hilang?

Hello readers sekalian . Dah lama tak post kan? Malas, lol . Okaylah, baru- baru ini, ramai yang digemparkan dengan berita Aina hilang . Tak, tak ramai sangat xD Itu semua sebab post Kaklong Tersayang

*click untuk tumbesaran ;D
Dahlah tak privatekan wall, menyesal lol

Sebenarnya




































Aina pergi Kajang jumpa Farid! Finally! Sepatutnya Miera Is follow, tapi cancel last minute lagi :\ Maaflah sampai menyusahkan semua orang especially Ibu Abah yang samapi nak buat report polis T__T Farid nak pindah Johor, sebab itulah Aina naaaaaaaaak sangat-23 jumpa dia . Lagipun next year Aina asrama, PMR lagi, mesti sibuk kan? Farid pulak jaaaaaaauuuuuhhhh dekat Muar, Johor . Takpelah, bagi Aina berbaloi, hahaha .

Nak ucapkan jutaan terima kasih kepada :-

Farid Zakwan Mohd Yusak : Aku dah menyusahkan kau sepanjang hari, maaf . Terima kasih sebab jemput and hantar aku balik . Terima kasih ajak aku datang wedding abang kau, cakap dekat dia Selamat Pengantin Baru :D Saya tetamu terakhir, huuuu special xD Terima kasih juga sebab berani call Abah . Takpe, salah aku bukan kau . Aku seronok hari ni, thank you very muchy much . Oh lupa, terima kasih juga kepada Abang saudara kau sampai bagi duit takut tak cukup hahaha . Jaga diri dekat Johor nanti, belajar sungguh-sungguh . Kalau kau balik KL, bagitahu aku!

Family Mohd Tarmizee Awesome : Dari dulu Aina yang paling menyusahkan kan? Adaaa jeeeeee benda dia buat cari nahas hahaha . Maaf buat Ibu Abah Kaklong semua risau . Ibu, sorry . Abah, sorry . Kaklong, sorry . Aiza, Aida, Amani, sorry . Okay, sorry

Pakcik Makcik Kawan sekalian : Disebabkan phone mati, takde siapa tahu perkembangan Aina masa tu . Bila balik charge phone, Ya Allah terharunya Aina :'( Aina terima banyak text messages and missed calls daripada rakan-rakan yang risaukan Aina . You guys, thank you so much risaukan keadaan Aina . Muaz, Syamil, aku tak kene culik . Memandai jeeeeeeee . Alhamdulillah, Aina pulang ke rumah dengan selamatnya


Till then, assalamualaikum


Friday, December 23, 2011





Assalamualaikum :D Hai . Haha, serious tak reti nak buat intro hahahhaa . Okay, ni brief one je kot xD


20/12/2011 : Keluar dengan Shah and Danial . Dapat Phiten Rakuwa S Anklet itewwwww :>


21/12/2011 : Keluar dengan ..... Hahaha . Emo dapat tahu ada orang nak tinggalkan Aina :( Huh, memang musim pindah rumah sekarang kan?


22/12/2011 : Keluar dengan Hanif and Sayful . Syahireen cancel last minute :( Kalau datang mesti dah celebrate dengan kitaorang haha . Congragulations to all third formers! Tahun depan saya pulaaaak xD Pegi check mata sebab ...... Hahaha . Okay, silau tinggi just like what Farid said :\ 


Brief kan? Hoho . Cehh, kata tak boleh keluar lagi . Cakap tak serupa bikin betul Aina, maaf :D Nak berhenti jadi the-only-girl-going-out-with-guys . Okay, comercial kejap, siapa nak kerja?! Tak cukup orang untuk katering sabtu dengan ahad ni . Till then, assalamualaikum



Monday, December 19, 2011

Mengidam


Assalamualaikum readers sekalian, and salam sejahtera . Siapa sini tahu pasal Phiten? Okaylah, sebelum ni Aina tahu tapi buat buduh sebab tak menarik hati Aina lagi xD Tapi sekarang -.-' 2 minggu lepas Syamil Fuad meluahkan hasrat dia nak Phiten Necklace . Then, kita pun sekali la nak kaaaaan ^_^ So Khamis ni plan nak gerak Mid pegi kedai Phiten after hal dekat WWM dah settle

Tengah syok layan 90210, tiba-tiba Syamil call . Terkizut tiba-tiba je nak call . Rupanya, Syamil dekat kedai Phiten Mid Valley time tu . Tak puas hati gilaaaaaa . Katanya Phiten tak buat sale, so no discount TnT . Dia dah bawa pulang Rakuwa X50 necklace idaman dia daaaaaah . Atleast dia punya lagi murah daripada apa yang Aina nak, yang niiii haaaaa . Click gambar untuk tumbesaran

Ce tengok harga dia . Farid, betul nak belikan 15 untuk aku?
Kalau jadi kenyataan apa yang kau cakap, aku la manusia paling gembira yang pijak bumi T.T

Cuci mata 1

Cuci mata 2 

Good for Syamil dah dapat Phiten Necklace cinta dia T.T

Bila bosan, buat status buduh, jadi pulak macam ni -.-'
Phewww, menyesal . Okay, Aina tak comel pun xD
Hahahahahahahaha, okay till then awak :>

Sunday, December 18, 2011




Could've been a princess, you'd be a king
Could've had a castle and worn a ring
But no, you let me go


17th December 2011




Assalamualaikum! Akhirnya dapat jugak online -____-' Sabtu lepas Aina dapat pergi kerja, well finally xD But kali ni, Muaz dengan Khairil join sekali . So this time, lagi enjoy kerja . Kita orang bertiga tak henti-henti makan Honey Dew Sago and bercakap . Mereka dikira bertuah . Kenapa? Sebab dapat tengok Aina makan ^_^ Itu maknanya Aina dah memang tak tahan lapar . Bantai ayam golek banyak-banyak dengan ayunya xD Jumpa Anas -.-' Anas, sorry aku malu-malu kucing comel, terkizut nampak kau . Hahahahaha, ya Aina comel . Lagi sekali mandi hujan time kerja, memang kuyup habis . Balik rumah, berendam dalam air panas :D Tapi Muaz dengan Khairil balik je nak gerak WWM, mentang-mentang dah dapat gaji TnT Kasut rosak, seluar pun rosak . Jadi kene keluar beli baru :D Kalau tidak nak pakai apa pergi prep tahun depan . Tak focus belajar untuk PMR nanti fail kaaaaaaaaaang weeeeeeeeeeeeee~

Sekarang tak sabar-sabar nak jumpa Farid Zakwan ahad ni bersama Miera and Jaja :3 Farid dengan Ayman sibuk jadi pengapit dekat Johor :P Haha, pelik -.-'

HAPPY BIRTHDAY MUHAMMAD NOOR AIMAN :D
May Allah bless and have a blast!

Hihi, Aina comel, haha lol, bebyeee

Thursday, December 15, 2011

The best shot


Assalamualaikum

Okay, siapa sini tengok cerita Switched At Birth angkat telinga! Macam boleh je angkat telinga xD Nak cerita nak ceritaaaaa . Weeeeeee~

Antara watak dalam Switched At Birth

Emmet - Seorang budak lelaki yang pekak tetapi kacak homagoshhhh . Tidak boleh bercakap
Daphne - Seorang budak perempuan yang juga pekak tetapi boleh bercakap
Bay - Seorang budak perempuan <--------- Tu je? Haah xD

Daphne dengan Bay mula kenal each other sebab Ibubapa mereka tersalah ambil anak dekat hospital . Okay, salah hospital . So, dua keluarga ni tinggal bersama in one resident untuk menyesuaikan diri dengan perubahan baru . Oh and uh, Emmet ni bestfriends dengan Daphne since I can't recall :\ Emmet dengan Bay kini sedang menjalinkan hubungan istimewa tanpa pengetahuan Daphne

One day, tiba hari Daphne and Bay menyambut ulang tahun yang sama . Malam tu, family dia celebrate dengan closed ones je, termasuklah Emmet . After sambutan tu, Bay jumpa Daphne . Tujuannya untuk bagitahu hubungan dia dengan Emmet . Tapi, Daphne pula luahkan sisi hati dia, katanya dia baru sedar selama ni Emmet sentiasa ada untuk dia, dia sahaja yang tidak perasan, kononnya xD Erti kata lain, she likes him! Bay pun tak jadi nak bagitahu, poor Baby Bay :(

2 hari lepas tu, Daphne dengan Emmet gaduh sebab Bay . Okay, my favourite part nak dah sampai xD Emmet jumpa Bay dekat sekolah . Bay nak lepaskan dia, tapi Emmet pujuk dia . Emmet kan tak boleh bercakap, tapi kali ni dia bersuara "I just need you" Awwwwwwwwwwwwwhhhhh, okay . Bayangkanlah bf/gf awak yang tak pernah bercakap, cakap macamtu dekat awak >.< Dah angau dah angau dah angau, haha . Daphne pulak berdendam dengan Bay . Padan muka Daphne xD Bila orang tunggu taknak appreciate . Bila orang tu dah jumpa orang lain baru nak terhegeh-hegeh, lol

Hari ni terlepas episode dia . Takpe, 90210 ada xD K byebyeee :*


Monday, December 12, 2011

Let someone give your heart a break


Assalamualaikum

 

Hello there :D Hari ni nak cakap about Farid Zakwan b. Mohd Yusak :')

Okay, sebelum ni kita dah macam monster yang dah ditelan kesedihan . Yup, dead serious . Takde kerja lain selain replay lagu Patah Seribu oleh Shila Amzah and lagu-lagu sedih . Lol, then datang penyelamat on time! Kita mula kenal dia masa awal tahun 2010 di laman sosial Myspace . Tahun lepas dah plan nak jumpa sambut harijadi sama-sama . Malangnya, tak jumpa pun . Jadi, kita shopping sakan sorang-sorang

Nasihat Abang Kacak kita and 60% perbualan kami












Alhamdulillah, entah kenapa bila Farid bersuara melalui perkataan baru kita sedar daripada lamunan kita . Padahal dah ramai cakap benda yang sama xD Terima kasih kerana buat kita sedar tok . Sekarang ni berharap sangat kita tak buat kesalahan yang sama . Sebab dia jugak, kita tak jadi nak deactivate Facebook kita FOREVER . Farid, aku teramat terhutang budi dekat kau . Wedding tu, Insya'Allah aku cuba datang *dah berangan nak pakai baju apa, weeeeeeeeeee~* Antara ciri-ciri seorang abang yang kita harapkan ada pada jejaka ni . Akhir kata, kita bertuah dapat kenal dia xD Sayang kau la Pakcik . Okay, mau lepak sama budak baru balik daripada Australia . Kita comel, byeeee

Saturday, December 10, 2011

The princess who rules the shoes





  
 She's so cool liddat :D


LE AMAZING PRINCESS, AMIRA FAZLIN BT. ZAINAL AKBAR
Happy Super Sweet Sixteenth Birthday! Next year, you'll be facing SPM *Sijil Pernikahan Mu as Sayful says xD* Hope Allah The All-Mighty will rain you with happiness and success . Life is too short, appreciate everything you have, including le haters and hackers xD Semoga berbahagia with Naqiuddin Nazri . You mean so much to me, cihhh . Goodluck and all the best in life . Blessed be and have a blast!


 I've always wanted a brother, jello


"Sebelum, Semasa dan Selepas pergi ke Pusat Pelangsingan Pipi :D.
#Pipi Berotot :P" 
lulzz


Amira Fazlin with Pretty Siti Sarah :D
Merry meet Princess :')








And don't you dare say we can just be friends
I'm not some boy that you can sway
We knew it'd happen eventually



Thursday, December 8, 2011

The day we all laughed



6th December 2011 ; Bag Hunting wannabe Day
Keluar dengan Syamil Fuad, Hanif Jamil and Sayful Azhar Amat . Maryam Najwa macam biasa cancel at the last minute -.-' Kita paling baik datang awal xD Me and Syamil's first time setting our foot to KLFC, tapi dia paling lambat . So we went karaoke first, Hanif semangek gilosss . Harimau Muda ada dekat Al-Ikhsan . Nampak Fakri dulu, baru Nazmi >.< Syamil sampai je, took a cab to WWM

Solat dulu then bowl 3 game, prestasi kita semakin menurun . After that, makan . Kita lari pergi Tutti Frutti, Elias ada :D Masa dah suntuk untuk kita so cepat-cepat gerak Klcc, tinggalkan Syamil sorang-sorang dekat WWM . Sampai je, terus naik level berapa entah . Everlast menghilang -.-' So, beli bag dekat Converse . Maryam punya pink, kita punya kelabu


7th December 2011 ; The girls who promised to meet up atleast once a year
Went to Sarah Sofina's house at Taman Bukit Indah, Ampang Jaya setelah puas pujuk Ibu xP It was just us three, Sarah, Me and Nabilah . Anisha balik dulu sebab nak balik Kelantan that afternoon . Watched Paranormal Activity 2 and Insidious . Insidious sumpah seram macam tuuuuuuuuuuuuuuuuuuut . We just had our normal girltalk, no awkward moments <--------------------- the best part when meeting old friends xD



Malam tadi terjga pukul 3 kot, then tak boleh tidur balik . Sebab trauma tengok movie Insidious -____-'


Wednesday, December 7, 2011

Baby, I'm back



Assalamualaikum, jawab ye kalau awak beragama Islam :3

Okaylah, actually dah penat nak jawab soalan dekat bawah ni semua ------->

"Aina, kenapa deactivate fb?"
"Aina, kau okay tak?"
"Weyh, kau taknak share ke problem kau dengan aku?"
*Cihhh, aku HOT buat sementara xD

Ze reason saya activate balik sebab Kak Yasmine sayang pujuk . Rindu la, dah lama tak cakap :*

Meet Farah Yasmine Abdul Gaffoor :D



The first status since I activated my Facebook back disambut baik xD
Thank a lot guys! Lebiu very much xoxo
*Click gambar tersebut untuk tumbesaran



Sunday, December 4, 2011

You were gone too soon



Entah dah berapa kali benda sama jadi . I taktahu apa I buat . Cihh, excited dapat text, bila baca 
-________________________-
Elias, terima kasih sanggup jawab call aku malam-malam buta, teman aku masa aku punya mood macam $&$%&*!$^@$%&!#^$^*#% . Yeah, maybe this time memang salah aku, tapi aku taktahu apa salahnya -.-' tak dapat nak figure out . Aku takkan putus asa . Aku dah cakap, you're the last for me FULLSTOP Facebook deactivated (Y) Have a nice day people . Jangan jadi macam aku . Tiba-tiba nak menggedik emo emo sakai . Tak kewl langsung derr xD Kbai

Oh ohhh, ni haa yang pasai Permata bla bla bla, cept sangat iklan dia, tak dapat tangkap -.-' SINI HAAA . Jom pergi ramai-ramai? *puihhh macam boleh je aku

Friday, December 2, 2011



Hari ni Kajang famous kan? Haha . Tengah sesak nafas dalam ktm tu, Afifi text . Katanya Kajang banjir . Perghhh, time tu dah fikir Erza, Afifi, Aiman, Farid, Syaza . Alhamdulillah, they're fine . Hajat Afifi tak kesampaian, lol . Thanks for yesterday :')


Thursday, December 1, 2011

But it came on just in time



Mood layan lagu sedih, puihhhhh
Now playing This Song Saved My Life from Simple Plan kuat-kuat
Lantaklah speaker rosak :3


Esok, Syamimi Amira nak berlepas pergi Australia with Abdul Zahar and the rest of the family . Hmmm, tinggalkan aku, kejadah kejam xD Mimi will be gone for two weeks, Zahar would be there just a week . Ingat, nak souvenirs dari Australia! I'm afraid by the time Mimi's back, I'm not here anymore . I promise, one day I'll gather all the Fasze kids to announce the news . Happy Birthday Erza Fachreza! Sudah genap 17 tahun hari ni . Untunglah, habis SPM terus harijadi dia . Insya'Allah, SPM straight A+! Lol, may Allah bless you and have a blast buncit :D


Adinda susun 10 jari memohon maaf atas kesilapan dan perangai 
yang macam tahi kambing kebelakangan ni . Ya Allah, please throw 
away the anguish in me and don't let me walk alone in this journey


Friday, November 25, 2011

I thought of you today


Assalamualaikum . I'll be setting off to Johor later . The last post I suppose? Maybe . I found this song from Kak Yaya's blog . Its All I need from Alyssa Bernal . Somehow, I'm starting to miss Arwah Faris . May he rest in peace now . Hope you enjoy it . Have a nice holiday!





All I Need by Alyssa Bernal : Lyrics,
I thought of you today when I looked up at the sunset in the sky.
Cause when I was still at home that use to be something we loved to see together.
I felt you near today when I watched our favorite movie all by myself.
And then I smiled today when I saw my favorite picture of us.
I know I'm so far away from you
But I know I don't have to search high and low to see you again.
No matter where I go, no matter where Ill be you'll be here always.
Cause its our memories that tag along with me and that's all I need -
That's all I need.
Its so easy missing you cause you're going through my head a million times a day.
But I'm okay when you say you're doing the exact same thing.
I know I'm so far away from you
But I know I don't have to search high and low to see you again.
No matter where I go, no matter where Ill be you'll be here always.
Cause its our memories that tag along with me and that's all I need -
That's all I need.
No matter where I go, no matter where Ill be you'll be here always.
Cause its our memories that tag along with me and that's all I need -
That's all I need
No matter where I go, no matter where Ill be you'll be here always.
Cause its our memories that tag along with me and that's all I need -
That's all I need



Till then, byee

11 Golongan yang didoa oleh malaikat :D





Assalamualaikum . Awak mesti nak kan kalau malaikat doakan untuk awak? Kalau nak, jadilah antara 11 Golongan ini :>




1. Orang yang tidur dalam keadaan bersuci ; Rasulullah Saw bersabda, “Siapa yang tidur dalam keadaan suci, malaikat akan bersamanya di dalam pakaiannya. Dia tidak akan bangun hingga malaikat berdoa: “Ya Allah, ampunilah hamba-Mu si fulan kerana tidur dalam keadaan suci.”

2. Orang yang sedang duduk menunggu waktu solat ; Rasulullah Saw bersabda maksudnya: “Tidaklah salah seorang antara kalian yang duduk menunggu solat, selama ia berada dalam keadaan suci, kecuali kalangan malaikat akan mendoakannya: ‘Ya Allah, ampunilah ia. Ya Allah sayangilah ia.’”

3. Orang yang berada di saf depan solat berjemaah ; Rasulullah Saw bersabda, maksudnya: “Sesungguhnya Allah dan kalangan malaikat-Nya berselawat ke atas (orang) yang berada pada saf depan.”

4. Orang yang menyambung saf pada solat berjemaah ; Rasulullah Saw bersabda, maksudnya: “Sesungguhnya Allah dan kalangan malaikat selalu berselawat kepada orang yang menyambung saf.”

5. Kalangan mengucapkan ‘amin’ ketika seorang imam selesai membaca Al-Fatihah ; Rasulullah Saw bersabda maksudnya: “Jika seorang imam membaca…(ayat terakhir al-Fatihah sehingga selesai), ucapkanlah oleh kamu ‘aamiin’ kerana sesiapa yang ucapannya itu bertepatan dengan ucapan malaikat, dia akan diampuni dosanya yang lalu.”

6. Orang yang duduk di tempat solatnya selepas melakukan solat ; Rasulullah Saw bersabda, maksudnya:”Kalangan malaikat akan selalu berselawat kepada satu antara kalian selama ia ada di dalam tempat solat, di mana ia melakukan solat.”

7. Orang yang melakukan solat Subuh dan Asar secara berjemaah ; Rasulullah Saw bersabda maksudnya: “Kalangan malaikat berkumpul pada saat solat Subuh lalu malaikat (yang menyertai hamba) pada malam hari (yang sudah bertugas malam hari hingga Subuh) naik (ke langit) dan malaikat pada siang hari tetap tinggal. ‘Kemudian mereka berkumpul lagi pada waktu solat Asar dan malaikat yang ditugaskan pada siang hari (hingga solat Asar) naik (ke langit) sedangkan malaikat yang bertugas pada malam hari tetap tinggal lalu Allah bertanya kepada mereka: “Bagaimana kalian meninggalkan hamba-Ku?” Mereka menjawab: ”Kami datang sedangkan mereka sedang melakukan solat dan kami tinggalkan mereka sedangkan mereka sedang melakukan solat, ampunilah mereka pada hari kiamat.”

8. Orang yang mendoakan saudaranya tanpa pengetahuan orang yang didoakan ; Rasulullah s.a.w bersabda, maksudnya: “Doa seorang Muslim untuk saudaranya yang dilakukan tanpa pengetahuan orang yang didoakannya adalah doa yang akan dikabulkan. Pada kepalanya ada seorang malaikat yang menjadi wakil baginya, setiap kali dia berdoa untuk saudaranya dengan sebuah kebaikan, malaikat itu berkata \’aamiin dan engkau pun mendapatkan apa yang ia dapatkan.’

9. Orang yang membelanjakan harta ke jalan Allah (infak) ; Rasulullah s.a.w bersabda, maksudnya: \”Tidak satu hari pun di mana pagi harinya seorang hamba ada padanya kecuali dua malaikat turun kepadanya, satu antara kedua-duanya berkata: \’Ya Allah, berikanlah ganti bagi orang yang berinfak…”

10. Orang yang sedang makan sahur ; Rasulullah s.a.w bersabda maksudnya: “Sesungguhnya Allah dan kalangan malaikat-Nya berselawat kepada orang yang sedang makan sahur.\”

11. Orang yang menjenguk orang sakit ; Rasulullah s.a.w bersabda, maksudnya: “Tidaklah seorang mukmin menjenguk saudaranya kecuali Allah akan mengutus 70,000 malaikat untuknya yang akan berselawat kepadanya di waktu siang hingga petang dan di waktu malam hingga Subuh.

Till then, byee




Yeah, its my fault for shouting at you . Sorry about that
But really, I don't want what happened to me, happen to you
Of course I don't understand it now because I don't know the whole story
But I do understand the feeling when people tengok kita terhegeh-hegeh
dekat this guy that doesn't even care a thing about you
And guess who ends up being the victim












YOU


Thursday, November 24, 2011

Incomes breadcrumbs




Assalamualaikum people, hey there . Good Morning! Hari ni kita dapat bangun awal . So macam biasa, pergi turun pool . Meriahnya pagi ni >.< Elias takde this time, budak SPM kann :( Time dia sibuk jugaklah kita cari dia, haha sakai . Erina buat cupcakes untuk kita semua . Amazingly delicious, thank you so much! Zahar bawak turun guitar :> Mwehehe, pagi-pagi dah nyanyi mengacau orang tidur haha . Lepas azan subuh, naik atas, menatap skrin pc ni

Kalau boleh kita nak ajak Ibu pergi cari phone hari ni, sebelum balik Johor esok . Vacation for 4 days, weeeee . Bosan kalau takde phone . Berjauhan dengan _____ Hihi :D Dah lama tak pergi vacation dengan family :\ Kalau Ibu sibuk sangat, nak ajak Jo boleh :D Zahar ke Mimi can? Harapan tinggi ni . Dugaan -____-' Ada sebab benda ni jadi ye, Allah lebih mengetahui . Dah mula jadi minah redha~ meowww 




For Funnn

WHAT WAS YOUR:
1. Last beverage : Lychee juice
2. Last phone call : Maryam Najwa
3. Last text message : Sayful Azhar
4. Last song you listened to : Worldwide
5. Last time you cried : 23rd November 2011, yeah last night -____-'


HAVE YOU EVER:
6. Dated someone twice : Nope
7. Been cheated on : Lol, that'd be a lot
8. Kissed someone & regretted it : I kiss my mom so why should I regret about that?
9. Lost someone special : Very very very special
10. Been depressed : Normal for a teenager
11. Been drunk and threw up : Never be
LIST THREE FAVORITE COLORS
12: Silver
13: Black
14: White
THIS YEAR HAVE YOU:
15. Made a new friend: Yeaaaahhh
16. Fallen out of love: heck yes
17. Laughed until you cried: Haha, a lot
18. Met someone who changed you: Changed me to a better person, yes.
19. Found out who your true friends were: Yes, to my suprise not what I expected
20. Found out someone was talking about you: Kasi nama dekat hell girl xD
21. Kissed anyone on your friend's list: My girlfriends :>
22. How many people on your friends list do you know in real life: hmmm, 3/10
24. Do you have any pets: No . Its heartbreaking once it's gone :'(
25. Do you want to change your name: Do I? Nahhh
26. What did you do for your last birthday?: Choral speaking untuk Hari anugerah hahaha
27. What time did you wake up this morning?: 3.47 a.m. then tidur balik
28. What were you doing at midnight last night: Sleeping, my full time job.
29. Name something you CANNOT wait for: Destined from House of Night novel series! Ya Allah!
30. Last time you saw your Mother: Last night
31. What is one thing you wish you could change about your life : There's no going back for me . Cehhh
32. What are you listening to right now: Keep your head up by Andy Grammer (Y)
33. Have you ever talked to a person named tom?: Not yet
34. Who's getting on your nerves right now: How am I supposed to know >O<
36. Whats your real name: Aina Farihah Bt Mohd Tarmizee . Spell that right next time people :D
37. Nicknames: Na, Aifa, Kakngah, cantik, cantik, cantik xD
38. Birth month: April
39. Zodiac sign: Taurus
40. Male or female: Female
41. Primary School: SK Desa Cemerlang, SK Taman Bukit Indah, Sk Sg Pusu
42. Secondary School: SMK Sg Pusu, insya'Allah tak pindah
43. High school/college: Nak belajar overseas can?
44. Write whatever you want here: Farid pegi tengok bola semalam tak ajak B(
45. Long or short hair?: aurat, astaghfirullah xD
46. Height: 180, perasan . Tak ingat
47. Do you have a crush on someone: Yeah
48. What do you like about yourself: Dagu panjang sayang
49. Piercings: Entah
50. Tattoos: ftw heaven no
51. Righty or lefty: Roiiiighty.

FIRSTS:
52. First surgery: None
53. First piercing: Ears piercing
54. First best friend: Syasya, Syuhada, Amir, Firdaus . Rindu gila korang . Dah besar tak kenal punyaaa :'(
55. First sport you joined: Cari gula dalam tepung ^_^
56. First vacation: Abah kata Kuala Lumpur
58. First pair of trainers: None
RIGHT NOW:
59. Eating: Nothing
60. Drinking: Nothing
61. I'm about to: Type
62. Listening to: Keep your head up, Andy Grammer
63. Waiting for: someone to text
YOUR FUTURE:
64. Want kids: Yes, after marriage laaa
65. Get married: Sempat ke? lol
66. Career: Ibu Mithali . Cehhhhh, tak layak derr
WHICH IS BETTER:
67. Lips or eyes: Eyes
68. Hugs or kisses: Hugs! (-{}-)
69. Shorter or taller: Taller, that's for sure.
70. Older or Younger: younger pun bolehhh~
71. Romantic or spontaneous: Spontaneous
72. Nice stomach or nice arms: Nice arms (Y)
73. Sensitive or loud: BOTH \m/
74. Hook-up or relationship: Tah, redha xD

HAVE YOU EVER:
76. Kissed a stranger: Tak cukup langsi ouhhh
77. Drank hard liquor: Never in my life
78. Lost glasses/contacts: My eyes are fine, don't need them ;]
79. Sex on first date: No way, theres a lot more things to do
80. Broken someone's heart: A lot I guess but not intentionally, but some purposely :\
82. Been arrested: No
83. Turned someone down: A lot
84. Cried when someone died: Dulu, I can handle it now
85. Fallen for a friend: Haha, sakai, pernah, haha, sakai
DO YOU BELIEVE IN:
86. Yourself: Right now, 50-50
87. Miracles: Sometimes
88. Love at first sight: Erza jawab  "MAYBE"
89. Heaven: Definitely
90. Santa Claus: No proof, so no :P
91. Kiss on the first date: No
92. Angels: Totally
ANSWER TRUTHFULLY:
94. Had more than 1 girlfriend/boyfriend at a time: Pernah pernah
95. Did you sing today: Nope
96. Ever cheated on somebody: dia cheat, wa cheat balik xD
97. If you could go back in time, how far would you go: 1997
98. The moment you would choose to re-live: 1st January 2010
99. Are you afraid of falling in love: Tak, but I'm trying to
100. Are you afraid of posting this as 100 truths: Honesty is the best policy ye Makcik Pakcik :>

TAGGED :