Sunday, November 13, 2011

9th November 2011 : Night


Kalau pagi hari dah senyum sampai telinga, apatah lagi masa malam hari bukan? Lol . Ada Annual Dinner Asrama 2011 . The theme was Orange Contemporary . Takde harapan pun nak menang cabutan bertuah, never the lucky one -_____- Video Form 5 Aspura was the best, really . Asrama SMK Sg Pusu, forgive me for all my wrong doings, yeah banyak gilo dosa dekat budak asrama :'( Tiba tiba rasa sayang pulak dekat awak :> Hendak mengimbau kenangan indah di asrama :')

 From left ; Hantu, Aisyah Khalid and Maryam Najwa

Candid from left ; Najwa Ummira, Maryam Najwa and hantu 

 Rehearsel untuk lakonan persembahan Dinner Hari Guru SMKSP 2011
From left ; Aina Mardhiah Syuhada, Adilah, hantu and Hibatunnnuha

Karnival Sukan Asrama, KHOUSE of KHALDUN 

Program with UPM *Macam gambar Kak Leya with Kak Ain 

Group 7 from top to bottom ; Kak Dalilah, Najwa Ummitra, Nafeesah, Kak Yan, hantu, Maryam Najwa, Kak Dila, Abang Ishak, Muaz, Amirul Ramadhan, Amirul Azam, Shafiq and Khairil Imran

A day before we all packed our belongings and never come back
from left ; Adilah, Insyirah and hantu

4 comments:

  1. Yessssssssss, berjenis pulak tu xP

    ReplyDelete
  2. lol, asal ambik gamba tuu? haha, btw le hantu tuu comel lahh

    NAJWA LE AWESOME :'3

    ReplyDelete
  3. Ewwwwwwwwwww, hantu buruk -.-' Kau takpayah nak anonymous sangat xD

    ReplyDelete